Huisregels – Tandartspraktijk Galecop – Nieuwegein

Huisregels

WELKOM IN ONZE PRAKTIJK
Op deze pagina vindt u informatie die voor u van belang kan zijn, als u zich heeft aangemeld als nieuwe patiënt. Ook patiënten die reeds bij ons onder behandeling zijn, kunnen hierin nuttige informatie vinden. Hoe meer u weet van onze praktijk en onze werkwijze, des te beter kunnen wij u van dienst zijn.

EERSTE BEZOEK
In het algemeen zal tijdens het eerste bezoek geen tandheelkundige behandeling plaatsvinden, u krijgt een aantal vragen voorgelegd die betrekking hebben op uw persoonlijke, medische en tandheelkundige gegevens. Als u bepaalde medicijnen gebruikt, is het van belang dat u over de namen en doseringen beschikt. Tijdens het eerste bezoek zal een mondonderzoek plaatsvinden en als er geen recente röntgenfoto’s beschikbaar zijn, zullen deze zo nodig worden gemaakt. Aan de hand van dit onderzoek en de foto’s zullen we u zo duidelijk mogelijk informeren over de toestand van uw gebit. Ook met vragen kunt u onder andere op dat moment terecht.

BEHANDELPLAN
Afhankelijk van uw eigen wensen kan dan een behandelplan worden opgesteld met een globale kostenbegroting. Soms is een extra afspraak nodig voor het bespreken van een behandelplan, b.v. wanneer uitgebreide tandheelkundige behandelingen nodig zijn of wanneer er meerdere mogelijkheden zijn om uw gebit te restaureren. Uiteraard ontvangt u van ons vooraf een (schriftelijke) begroting. De verzekering kan dan aan de hand van de behandelcodes uw eigen bijdrage berekenen.

AFSPRAKEN
Wanneer u akkoord gaat met het behandelplan maakt de assistente één of meerdere vervolgafspraken met u. De assistente meldt de tijd waarop u verwacht wordt en de geschatte duur van de behandeling. Indien u de afspraak niet kunt nakomen verzoeken wij u deze 24 uur van te voren  af te zeggen. Wij moeten anders helaas de verloren gegane tijd in rekening brengen.

OPENINGSTIJDEN PRAKTIJK
Klik hier voor onze openingstijden.

BIJ PIJNKLACHTEN
Tijdens openingsuren kunt u bellen naar onze praktijk onder telefoonnummer (030) 6000 411. Wij proberen u dezelfde dag te behandelen, mits u voor 15.00 uur heeft gebeld. ’s Avonds en in het weekend kunt u bellen met het Tandartsen- Bemiddelingsbureau (TBB) onder nummer (020) 506 38 41 of (0900) 821 22 30 (20 ct p.m.).
Zie ook Spoedgevallendienst.